Ko smo mi?

Mi smo rođena braća. Zajedničkim snagama pomažemo ljudima da dođu do psihofizičkog zdravlja i lepog tela.

zeljko-sulja-o-nama (1)

Željko Šulja

Master NLP-a i praktične psihologije
Individualni terapeut praktične psihologije na superviziji

Idealan filmski scenario u kojem pojedinac od malih nogu zna šta će da bude njegova profesija kada odraste, nije bio slučaj kod mene.

Nakon završene srednje ekonomske škole obrazovanje sam nastavio na državnom Ekonomskom fakultetu u Beogradu, smer revizije. Logika ako je nešto teže sigurno je i bolje, značajno je uticala na donošenje mojih odluka, kako prilikom odabira obrazovanja tako i kasnije zaposlenja.

Završavam studije i započinjem karijeru u jednoj od tada najvećih svetskih revizorskih kompanija.

Gledano sa strane pravi dečko za primer, ali nažalost to nije bilo nešto što me ispunjava.  

Napuštam taj posao i sa Zlatkom otvaramo firmu Šulja Brothers. Počinje jedno sasvim novo putovanje, ovog puta u fitnes/psihologija sferi. 

Trening i zdrav način ishrane su sastavni deo mog života već deceniju. Dovoljan period da se iskusi skoro svaki problem koji može postojati na tom putu. Naravno i da se nađe rešenje za svaki taj problem. Sada je lako sprovesti bilo koga do cilja kada postoji već ugažen put. 

U međuvremenu sam završio prvi i drugi nivo edukacije u Američkoj asocijaciji za primenjenu psihologiju i NLP i tako dobio zvanje Master NLP-a i praktične psihologije.

 

Stečeno znanje sam u realnom vremenu koristio da razumem šta to ljude pokreće, zašto neko uspeva a neko ne uspeva u ostvarenju svojih ciljeva, šta nas to istinski usrećuje… 

Otvara mi se jedan potpuni novi svet koji pruža alate pomoću kojih mogu razumeti ljudsko ponašanja na jedan nesvakidašnji način.

Dobiti razumevanje, podršku, sigurnost kad je najpotrebnije, znači da nismo sami, već da imamo čvrst oslonac i to je nešto neprocenjivo.

zeljko-sulja-motivacija

Ne samo što osećam na neki način odgovornost da pomažem ljudima, već me ti svakodnevni razgovori ispunjavaju i raduju. Znam kako je to uticalo na mene i želim da prenesem na ostale bar trunku toga. 

Dobri rezultati dolaze sa jasnim ciljem

Zlatko Šulja

Savetnik za ishranu i suplementaciju
Master NLP-a i praktične psihologije
Balkanski šampion u bodybuildingu

 
zlatko-sulja-o-nama

Prosečnost me nikad nije interesovala. Želeo sam da budem najbolji. Tako sam završio visoke strukovne studije iz elektrotehnike i računarstva kao student generacije. Nakon čega sam započeo svoju poslovnu karijeru u stranoj programerskoj firmi. Koja se završila već posle godinu dana, zbog moje najveće strasti a to je upravo fitnes.

Svoje snove u fitnesu sam krenuo graditi u srednjoj školi. 
Nakon 4 godine napornog rada, merenja hrane i litara ostavljenog znoja u teretani, odlučio sam da se oprobam na svom prvom takmičenju iz bodybuildinga.
Tu sam zauzeo utešno drugo mesto na državnom takmičenju kao junior. Bio sam zadovoljan, ali to nije ono zbog čega sam krenuo. Dobio sam još više motivacije da radim još napornije. 

Što je nosilo sa sobom određenu cenu.
Morao sam da žrtvujem izlaske, ispijanje kafe sa društvom i neodoljivu hranu.
Da skratim, zlatne medalje nije je bilo ni naredne dve godine. 
Dok nisam došao do tog famoznog prvom mesta, trebalo mi je 4 takmičarske godine. Za to vreme sam sarađivao sa najboljim trenerim na našim prostorima. Isprobao milion dijeta, vrsta treninga. Imao uspone i padove. I na kraju ostvario svoj dečački san.
2019. godina je bila kruna moje karijere. osvojio sam 5 pehara, kako u seniorskim tako i u juniorskim kategorijama.
Najdraže su mi titule državnog i balkanskog šampiona.

Sećam se tog trenutka kao da je danas. Stojim na bini, puštaju himnu naše države a suza suzu stiže. Neopisiv ponos, zadovoljstvo, sreća. Shvatio sam da je svaka žrtva bila vredna.

Cilj je ispunjen, uvideo sam na šta je sve sposobno moje telo. Sledeća želja koja mi se javila je da razumem i upoznam na isti taj način svoju glavu tj. psihu. Upravo je to razlog zbog kojeg sam se uputio na edukacije iz oblasti psihologije.

Sa godinama se neke stvari menjaju. Više mi nije cilj da budem najbolji, ni da se takmičim. Već da prikupljeno znanje i iskustvo prenosim dalje ljudima kojima je to potrebno. 

Naša Vizija

Vaspitani smo tako da se kao braća složno podržavamo, dopunjujemo i volimo. To je razlog zbog kojeg smo zajedno krenuli u ostvarivanje naše misije u kojoj pomažemo ljudima da ostvare svoje ciljeva kada su u pitanju izgled i psihofizičko zdravlje. Ne samo što su dve glave pametnije od jedne, već nam timski rad omogućava da sa mnogo više alata i razumevanja pristupimo svakom klijentu.

trener-sulja-brothers

Naš posao je da omogućimo ostavarenje tih želja svakome ko je spreman na promenu!

Smatramo da svako zaslužuje da iskusi kako je to biti zadovoljan svojim telom, kako je to biti pun energije i zdrav. Zato dajemo sve od sebe da ljudima koji imaju želju da se promene, pružimo sve što im je neophodno. 

Izvukli smo najbitnije stvari koje su ti potrebne da znaš o hrani ako hoćeš dugoročne rezultate i kreirali e book.